We love our Queen

Benvoluguda Sofi,

Tens raó això de què no s’ha de dir matrimoni de la perversió que jo i el meu marit tenim. ¿Quina necessitat hi ha de tenir els mateixos drets laborals o de règim general de la S.S.? Ben pensat que no se’n digui matrimoni, ja que només així tindrem la certesa que jo i el meu xicot no puguem tenir els mateixos drets que els “veritables” matrimonis i que no sen’s ocurrirà la perversió de voler formar una família.

És una jugada genial la de la dreta i la de la reina: “només tenim problemes amb el nom”. Ummm… vejam, si no es diu matrimoni, no serà reconegut a efectes de la seguretat social o de l’estatut dels treballadors (aquestes lleis i moltes altres només parlen de “matrimonis”) i qualsevol llei nova que es faci (per exemple, qualsevol llei nova que s’aprovi al parlament, qualsevol directriu europea, etc.), o en qualsevol reforma legal, el legislador haurà de decidir si té la bona voluntat de fer-la extendre als “simulacres de família” i com que ja sabem quina és l’orientació política preponderant entre la classe judicial d’aquest país… (que li preguntin a la jutgessa de Dènia o al CGPJ!).

En ocasions, somnio que sóc reina o cap de l’oposició amb barba i em dic, en els meus deliris: <<farem veure que som molt tolerants dient que volem un “contracte social” però siusplau, que no el barregeu amb el nostre “sagrat” matrimoni civil (umm… veig una certa contradicció), que per a nosaltres és un insult rebaixar-nos al vostre nivell. El nom no ha de ser important per a vosaltres (us heu de conformar amb un “contracte”). Això sí, per a nosaltres, guardians de la moral, el nom és importantíssim, el nom fa la cosa, per això no volem que la xusma com vosaltres accedeixi a drets socials amb els mateix nom. “Separate but equal”. ¿O no es vivia bé a la sudàfrica de l’apartheid? Faltaria plus.>>

Sofi, tens raó, el matrimoni civil no s’ha d’inspirar en el que digui o voti el parlament, sinó en el que diu l’Església (que per això tenim dos tipus de matrimoni a Espanya).

Ben pensat, quina frivolitat això de manifestar-se un dia a l’any per recordar que encara som discriminats i víctimes de la violència física (que li diguin al Juan, conegut meu que va quedar en coma per una pallissa d’skin heads per anar agafat de la mà del seu xicot, o que li diguin al meu amic Marc que va patir una pallissa l’any passat a la sortida d’una discoteca i a tants altres casos de violència homòfoba que he testimoniat en el meu entorn), per no parlar de la violència verbal i social (no, als pobles i als barris conflictius la gent no surt de l’armari per caprici… si tenen total llibertat de ser com vulguin ser!). A més, tothom sap que el dia de l’orgull gai només hi ha carrosses i gent disfressada (el 95% de la gent va vestida de paisà però això és un detall sense importància que la premsa i els mitjans de comunicació no tenen perquè reflectir, oi?). A més tothom sap que una mani mai pot ser lúdica. Quina “desfachatez” a més de ser gais i lesbianes es diverteixen! Si volen diversió que paguin l’entrada en una discoteca apart-heid lluny dels nostres ulls! El carrer no pot ser d’aquests immorals ni per un dia! És de les persones “decents”!

Com sóc un gai tan liberal i tal, defenso la “llibertat d’expressió” dels qui m’han insultat, escopit i amenaçat de mort per anar agafat o besar-me amb la meva parella. Pobrets, són víctima del malvat lobby gay que els vol coartar la seva llibertat d’expressió!

Sofi, jo i el meu xicot som tan monàrquics que per tu ens divorciarem, renunciarem a tots els drets que tenim i a l’única possibilitat que les lleis ens considerin família per firmar una llei de parelles d’aquestes que us agraden tant (sí aquelles lleis que vau votar sempre en contra, que vau bloquejar per tots els mitjans al congrés dels diputats entre 1996 i 2004 o aquelles lleis autonòmiques com aquella timidíssima llei catalana del 98 en què també vau votar en contra). Clar que  el 2005 s’aprovà el matrimoni gai i de cop i volta les lleis de parelles van “molar” mogollón i van ser la solució, oi?

“La família importa”. Per això els gais i lesbianes no som família. Vam néixer per generació espontània i no tenim ni pares, ni mares, ni germans, ni cosins, ni nebots… Tothom sap que en una família de veritat només hi ha membres heterosexuals… Per això quan parlem de drets de les famílies parlem dels drets de les famílies on no hi ha cap membre sortit de l’armari, no de les perversions aquestes de pares que accepten l’homosexualitat dels seus fills i els estimen i accepten les parelles del fills com a plens membres de la família. Quina perversió!

Sofi, com que em caus tant bé et dedicaré una cançó. Déu salvi a la reina!

Per cert, el millor de tot Sofi, el que m’ha conquistat més del teu discurs és que estàs a favor dels drets dels gais en funció de les lleis de cada país… Jo també penso que el dret a la vida o el dret a vot és relatiu o que la igualtat de les dones ha de ser relativa. Visca el relativisme cultural! Coses com la democràcia o els drets humans no tenen perquè fer-se universals. Respectem les tradicions homòfobes tan maques com les d’Iran o Aràbia Saudita o les democratíssimes lleis antisodomia dels estats del bible belt americà (penes de presó per actes sexuals consentits entre adults, com ha de ser).

Anuncis

9 responses to “We love our Queen

 1. Jo no en faria gens de cas: a la fi i a la cap no és més que la opinió d’una ciutada espanyola (o és grega?).
  Ja saps que en aquests casos, com ja va passar amb la llei del divorci, o la del avortament, quan guanya la dreta (que s’hi ha oposat aferrisadament) no en toca ni una coma. O sigui que … Hi ha matrimoni per a tothom per a sempre més.

 2. Felicitaaats!! (Jo tb soc escorpi, xo de la setmana vinent!)
  I feliç Halloween!

  Jo crec q la Reina repapieja i que l’alzhaimer l’ha afectat greument. Si no, no m’explico q li ha donat a aquesta dona per ficar-se en aquest “berenjenal”? No sap, potser QUI SOM NOSALTRES?

  En fi, jo encara m’estic debatint entre si m’ha fet més ràbia el seu comentari homòfob o el creacionista…

  Aquesta dona creu q cobra per opinar? Mira q es fàcil la seva feina! Només ha de saludar i somriure!

  En fin! Salut i República!

 3. Arqueòleg –> Gràcies… el teu dia també cau aviat. Scorpio power! Síiii lo del creacionisme és totaaal. “Que hagan religión de niños para tener una idea de la moral natural y del origen del mundo”. Si Darwin aixequés el cap…

  Ferran –> El PP directament no s’atrevirà a tocar una coma, per això deixen que la feina bruta la faci el poder judicial (la llei del matrimoni del 2005 la van portar al constitucional i encara està pendent de resolució, jutges afins al PP com laura alabau han bloquejat expedients de matrimoni, etc, etc…). Sempre diran “nosaltres no vam ser ha estat el constitucional”. Com si el poder judicial a Espanya fos independent del joc dels dos grans partits!

  Dit això crec més en com aniran les coses als països anglosaxons, ja que té una gran influència en tot el món. Gran Bretanya va fer una llei “separate but equal”, però en canvi Canadà i Sudàfrica han legalitzat el matrimoni entre persones del mateix sexe amb tots els ets i uts. Als Estats Units, de moment Connecticut s’ha afegit a Massachussets en legalitzar el matrimoni entre persones del mateix sexe i a California sembla que el referendum per prohibir els matrimonis gais perdrà. Esperem que McCain perdi les eleccions, perquè Palin i cia. ja han deixat molt clares les seves intencions!!!

 4. El problema bàsic de tot l’enrenou creat per la Sofia és que la nostra Constitució (i no us penseu que jo sóc un “ultra de la consti”, però és el que tenim!) atorga a la corona el paper de “florero”. Fins ara se’n havien sortit prou bé, parlant en pùblic només de vaguetats i generalitats que no ofenen a ningú.
  Però, si la corona pot fer públiques les seves opinions en veu alta, aleshores jo crec que estan trencant el pacte constitucional (per dolent que aquest sigui). I, per tant, els ciutadans estaríem autoritzats a modificar-lo, perque si el president pot opinar i no ser un mer “florero”, aleshores ha de ser escollit.

  I jo, com l’arqueòleg, gairebé estic més preocupat per les seves opinions sobre la religió per a explicar l’origen del món, que per les manifestacions sobre l’eutanasia, l’avortament i el matrimoni. Les darreres (per molt alegals que siguin) són molt pròpies de la gent de la seva edat que no assimilen els canvis socials, i jo (que sóc ateu) reço per a que a mi no em pasi quan tingui la seva edat. Però el comentari de que la religió serveix per a explicar l’origen del món, hauria d’haver fet saltar a tots els físics de les seves cadires. És un atemptat contra el sentit comú. i això, és molt fort i questiona la capacitat intel.lectual d’aquesta persona.

 5. Ah! I per cert, el paper que la Constitució americana atorga al vicepresident, també és el de “florero”. El problema amb la Palin és que si McCain es mor durant el seu mandat (té 72 anys i es diu que ha tingut algun problema de salut), la Palin asumiria immediatament la presidència. A més, el vicepresident te molts nombres per a ser nominat candidat a les properes eleccions, cosa que sense dubte succeïria el 2012, ja que, probablement McCain no es presentaria a la reelecció amb 76 anys.

 6. I una altre cosa q em fa ràbia es q ella me pot ofendre a mi gratuïtament en un mitjà de comunicació i si jo fes el mateix estaria demandat per injuries a la corona!

 7. Primer pas: Abolir la monarquia
  Segon pas: Fer que els casaments catòlics s’hagin de fer prèviament al jutjat, com tots.
  Tercer pas: declarar Sofia de Grècia persona non grata.

 8. Jeje aquí ho tenim tots molt clar! Som una colla de descreguts i antimonàrquics!!!

  Jo el que flipo és que molts catòlics no tinguin prou amb tenir un matrimoni dissenyat per a ells (matrimoni canònic) i que a més se’ls convalidi automàticament, sinó que volen imposar que el matrimoni civil no religiós sigui també del seu gust!!!! No deia Jesús allò de “A Déu el que és de Déu, i al Cèsar el que és del Cèsar”?

  En el fons del debat és sobre si la societat s’ha de regir per normes laiques o catòliques. L’excusa, les bodes gais (què hi farem, els gais i qualsevol minoria social històricament ja estem acostumats a que se’ns faci servir de boc expiatori pels més diversos motius!). No ho trobeu?

 9. I sí, gràcies a aquesta dona i la seva família (no oblidem el seu marit caça-ossos i “porquenotecallas”…) cada dia sóc més independentista. Republicà ja ho he estat sempre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s