Per desgràcia, encara queda molt per avançar

Dedicat a aquells que diuen que ja està tot aconseguit i que el moviment GLBT ja no té res a reivindicar.

http://www.dosmanzanas.com/2009/02/sentencia-absolutoria-para-el-asesino-confeso-de-dos-homosexuales-en-vigo.html

I un record, en especial, a tots aquells amics meus GLBT que han patit agressions físiques, que sé que algú de vosaltres tafanejarà el meu blog. La lutte continue!

Anuncis

7 responses to “Per desgràcia, encara queda molt per avançar

 1. Un cas horripilant!! I el pitjor de tot és la reacció de la justicia1
  Em recorda a quan vaig anar a la Pilicia Nacional a denunciar que un grup de Skin Heads em van apallissar per ser gai i la poli em va donar una enganxina amb el seu num de telefon i ni tan sols va pendre denuncia.
  Menys mal q el FAGC la va liar!!

 2. M’ha deixat sense paraules… aixo és com matar a la teva parella i al·legar que estaves sota els efectes de l’alcohol, però en un sentit molt més al límit.
  Les llibertats dels GLBT han millorat molt, però part de la societat encara esta ancorada en els valors més rancis i a sobre hi ha gent que se’ls creu.

 3. El que passa és que sovint els jurats “populars” son “populars” en el sentit pepero de la paraula!

  Espanta l’homofòbia del jurat. És la mateixa gent que després diu que tenen molts amics gais (curiosament aquesta mena de gent mai té familiars gais…).

 4. Jo estic super en contra dels jurats populars. O com a mínim que sigui necessari un nivell acadèmic superior per tal de participar-hi1 M’agradaria evrue la carnassa garrula dels interios rurals gallegs q hi havia en aquell jurat…

  PD. Rafa COMENTA’M q no puc atualitzar si no ho fas!!

 5. Ni jurats populars, ni patrulles populars, ni partits populars i populistes. La justícia es una cosa massa seriosa per deixar-la en mans de un poble inculte.

 6. No li foteu la cupa al jurat, que el nostre jurat no és con el dels EUA. I de pelis de jurats blancs jutjant a blancs que havien matat negres n’hi ha un munt (la fatntàstica Matar a un ruiseñor).

  En el nostre pais la culpa és del jutge que és qui ha de donar les instruccions i explicar els conceptes jurídics als membres del jurat. I hi ha moltes formes d’explicar el concepte de les eximents de “legítima defensa” i de “por insuperable”. Jo no tinc cap dubte que va ser el jutge el que va conduïr el jurat. Si fins i tot el volien absoldre del delicte d’incendi quan ja feia cinc hores que havia comés els assassinats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s